Thursday, 1 November 2012

Akhir-akhir Praktikal ku dan dia~

Assalamualaikum...

Sekian lame x update blog ni...
Mulelah terase nak mengapdatenye...



Dek kesibukan mase...
Almaklumlah kitorang tengah praktikal kan....
Berhubung melalui handphone sahajelah...hihi

Jadi masing-masing teraselah nikmat x nikmat nye di alam pekerjaan dalam waktu praktikal ni.....
Hahah...nikmatlah sangatkan..Tuih...haha

Ape-ape pun...
Setiap perkare mestilah ade cabaran dan dugaannya...
Bile2 masing-masing praktikal ni..
Maka bertambahlah jauh jarak pertemuan tu...
Susah nak jumpe...huhu

Tapi....

Berkat kesabaran...

Alhamdulillah....

Hubungan kami masih still terjalin...
Malah bertambah sayang pulak...hihi..


Yang penting niat kat hati tu..
Sejauh mane jarak hubungan tu...
Mestilah saling percaya mempercayai...
Jujur....
Setia....
Penuh pengorbanan...
Dalam hubngan yang nak kekal lame...
Xperlu bersusah payah....

Hanya terletak pada hati kite yang nak menentukan ketahanan sesuatu hubungan...


Insya'Allah....

Lastly, Finally, Akhir kata, Kalau dah jodoh x ke mane...
Sampai juga suatu saat nanti... Mungkin x datang bergolek jodoh kite tu...

Mungkin datang naik tren ke tetibe...haha...semput pulak kang...

Ape pun..
Usah risau...
Masanya akan tiba...
Bak sinaran antara 2 hati..
Chewwah...haha


Ok...

Wassalam... =)

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 testimonial:

QasehnyaRania said...

insyAAllah kalau ada jodoh tak ke mana dik..
nway salam kenal jemput singgah blog saya..


follower baru blog ini ;)

FaIzAl ♥ ZuLiKa said...

amin..insya'Allah..terima kasih kak...ok2...adik follow balik k...thanks sudi jenguk n komen...=)

 
Copyright © 2012 . All Right Reserved by SiNar2Hati (faIZ n Ika)
Designed by FAIZ-TUTORIAL