Sunday, 14 August 2011

Daddy in Law :)

Assalamualaikum..

 Jumaat lepas aku ngn Ika balik kampung.. bas punye la penuh..biase la naik ting tong kan.. nasib baik la Ika dari Mersing jagekan tempat duduk untuk aku..dapatlah aku bersandar.. emm time dah duduk tu aku tanye la Ika, 'ayg kat kota nanti sape nak jemput'...dia jawab, 'my daddy yg jemput'... aku iye kan je la.. sampai je kat kota kami mula la terpusing-pusing cari hala tuju..emm di pendekkan cite time kiteorg duduk je,,, jeng..jeng...jeng...abah Ika muncul..pastu abah ajak berbuka dulu.. ish aku dah rase lain dah.... segan siot... so dah sampai, abah Ika tanye nak makan pe..aku pun x tau nak order ape..aku ikut je la pe yg Ika order..(nasi goreng ayam) ..haha malu tp mau...time ngah makan tu ika dok saje ketawa kan aku..haha.. lepas dah kenyang melantak kami pun bergegas pulang...ape2 pun thankz sgt kat bakal daddy-in-law sbb blaje kami  makan..hahaha

Wassalam...



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 testimonial:

FaIzAl ♥ ZuLiKa said...

hehe ele segan ye...:-p

 
Copyright © 2012 . All Right Reserved by SiNar2Hati (faIZ n Ika)
Designed by FAIZ-TUTORIAL